MY FALL INSPIRATION

c19b867208a75ac9f967828c1ca19de3Jag älskar dessa helsvarta outfits, så enkla och stilrena. Min favorit är looken till höger, svarta skinny jeans tillsammans med en svart kavaj funkar alltid!Love these all black outfits, so minimalistic and stylish. My favorite is the one to the right, black skinny jeans with a black blazer always works.  

e8af52b52fc4f9bdf9b2890f8c1355e8Love this look. Jeansen är perfekta på alla sätt och vis, färgen, modellen, slitningarna!! Så snyggt med en oversize kappa, skulle gärna kopiera detta rakt av.
I love this look. The jeans are just perfect in every way, the color, fit and the raw hems!! This oversized coat is so good, definitely need something similar! 

ef2ed41f75cd9c8ca911236c7936de02Detta skärp måste flytta in i min garderob så fort som möjligt. Jag kommer klä mig i mycket jeans och stickade tröjor och då passar ju denna lilla detalj perfekt. Kanske blir det ett köp i helgen, blir nog i alla fall ett besök i Gucci butiken.. farligt!
This belt needs to move into my closet as soon as possible. I’m gonna wear a lot of knits with jeans and then this little detail will be just perfect. Maybe I’ll get it this weekend, I will defintley visit the Gucci store.. dangerous!

tumblr_ofpb0so4nz1qdsqp6o1_1280Stora stickade tröjor och cardigans är verkligen de bästa med hösten. Hur mysig ser inte denna outfit ut? Älskar de neutrala färgerna och de ur fina ballerina skorna. Dör lite.
Big knitted sweaters and cardigans are the best part about fall. How cozy does this outfit look? I love the neutral colors and look at these cute ballerina shoes, to die for. 

tumblr_oefv6m40wk1qdsqp6o1_500Detta är helt klart en av höstens snyggaste mönster, vill ha exakt denna kappa. Någon som vet vart jag kan hitta en? Funkar perfekt med en svart polo och denim eller precis som i denna bild, svarta jeans och en vit skjorta.
This is one of fall’s best patterns, I want this exact coat. Do you guys know where I can find one? Works perfect with a black polo and denim or just like this picture, black jeans and a white shirt. 

 xx

7 responses to “MY FALL INSPIRATION

 1. Angelica skriver:

  Oh i’ve seen a really similar coat at my local Zara store (here you have the link : http://www.zara.com/fr/fr/femme/manteaux/manteaux/manteau-à-carreaux-c499001p3929013.html), i am also so so so in love with this trend ! I am so impatient to see how you’ll wear this pattern ! Lot of love from Paris ! 😘

  Angelica,
  http://www.angelicadf.com

  1. oooh ok I need to go and take a look!
   Thank you dear, I’m really loving that pattern 🙂

   love!
   xx

 2. Michelle-Mariolina skriver:

  Vet att jackan på sista bilden finns hos ett märke som heter Maje. Sååå fina plagg där!

  1. ååå okej, älskar maje! får gå och kika 😀

   xx

 3. Alexandra Ekstrand skriver:

  Jag har sett en liknande på Lindex 🙂

  1. Tack så mycket för tipset!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.