GOLDEN SHOES & LEVIS

0W1A8649Wearing:
Denim – Vintage Levis
Shoes – H&M
Top – Zara
Bag – YSL

Hej på er! Här kommer en look från några veckor sedan.. Dessa guldiga skor är absolut en favorit i vår, så snygga tillsammans med denim. Hörni, Sverige är fortfarande så kallt vilket jag tycker är lite tråkigt, vill ha sol och värme. Försöker planera in lite resor så tiden kan gå lite fortare, är sugen på mina favoriter, Palma och London. Någon som vill med? haha 🙂 Nu ska jag fortsätta att svara på era mail angående brunch, later! x

Hi guys! Here is another look that I wore a couple of weeks ago. These golden shoes looks so good with denim and I really love them. Sweden is still freezing which really sucks haha, I want spring and warm weather. I’m trying to plan some trips and I would really wanna go to Palma or London 🙂 Now I’m gonna continue answering some emails. Later! x

0W1A8721akerstroms0W1A8766

9 responses to “GOLDEN SHOES & LEVIS

 1. Therese skriver:

  Are the shoes from this season? I need them!!

  1. Yes I got them a couple of weeks ago. You can find them online 🙂

 2. Kajsa skriver:

  Är toppen ny? Så himla fin, men hittar den inte på Zaras hemsida. 🙂

  1. Nej den är inte ny, köpte den för kanske ett halvår sedan tyvärr! :/

 3. Gabriella skriver:

  Åh du är så fin!!

  Gabella.devote.se

  1. Tack så mycket!! x

 4. Theoni skriver:

  So stylish love it!!
  http://Www.somethingvogue.com

 5. Theoni skriver:

  So stylish love it! !
  http://Www.somethingvogue.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.