CURRENT OBSESSION: WHITE BLOUSES

0W1A0934Den senaste tiden har jag fått en kärlek för blusar, särskilt vita blusar med volang eller knyt detaljer. Tycker att det är de perfekta plagget för detta väder som vi har här i L.A just nu. En vit blus och denim går verkligen så fint ihop, här över kan ni se en outfit som jag hade på mig för några dagar sedan. Man kan även matcha tillsammans med kjol, svarta jeans, shorts, ja allt! Här har jag tagit fram några av mina favoriter just nu. x

Lately I got this obsession with blouses, especially white blouses with this tie detail. I think it’s the perfect garment for this weather that we have in L.A right now. A white blouse pairs perfectly with denim, above you can see how I wore it a couple of days ago. It’s a very simple piece that’s easy to wear with anything, skirts, shorts or whatever. In this post I picked out some of my favorite’s, I hope you will like it.  x
whiteblouse1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8  

5 responses to “CURRENT OBSESSION: WHITE BLOUSES

 1. Jennie skriver:

  Var är blusen du har på dig ifrån?

 2. Julia skriver:

  Varifrån kommer blusen du har på dig på bilden?

  1. Köpte den på zaras rea för några dagar sedan 🙂

 3. Rebecca skriver:

  Hej! Vart gör du dina collage? Kram 🙂

  1. Hej!

   De varierar men använder mig mest av picasa, pixlr, photoshop och befunky 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.